Prezentarea generală a companiei

Suntem o companie tânără şi dinamică orientată spre a oferi clienţilor noştri servicii de copiere, listare, scanare, îndosariere, pliere planşe, transport la domiciliu al comenzilor. Ne adresăm atât persoanelor fizice cât şi companiilor.

Seriozitatea, promptitudinea şi calitatea serviciilor fac din noi partenerul ideal pentru dumneavoastră sau pentru afacerea dumneavoastră.

Scopul firmei noastre este satisfacerea nevoilor clienţilor. Vă ascultăm dorinţele si vă oferim cele mai potrivite soluţii, în condiţii de maximă seriozitate şi responsabilitate. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților.

Misiunea firmei este să se extindă la nivel naţional pe piaţa serviciilor de printare.

CE NE RECOMANDĂ?

Profesionalismul

Acordăm atenţie normelor culturale din organizaţia noastră, ne asumăm responsabilitatea pentru acţiunile noastre, suntem flexibili în privinţa programului de lucru, ne considerăm demni de încredere.

Competency

Perseverenţa

Luptăm pentru a ne îndeplini visurile şi nu renunţăm până nu ne atingem obiectivele.„Eșecul este pur și simplu ocazia de a începe din nou, de data aceasta cu mai multă inteligență.” – Henry Ford

Professionalism

Promptitudinea

Suntem punctuali şi satisfacem nevoile cllienţilor noştri în cel mai scurt timp posibil. Majoritatea oamenilor doresc ’’aici şi acum’’, tocmai de aceea ne pliem după dorinţele fiecărui individ care apelează la serviciile noastre.

Commitment

BENEFICIILE DUMNEAVOASTRĂ?

Câştigaţi timp

Angajaţi mulţumiţi şi eficienţi în munca lor

Reducerea costurilor prin externalizarea serviciilor

Seriozitatea unui partener de lungă durată

Vino să ne cunoști echipa [0787 772 827]

Alătură-te echipei noastre

Îţi doreşti o carieră într-un mediu tânăr şi dinamic? Trimite-ne CV-ul tău şi te vom contacta imediat ce vom avea job-uri disponibile.