Pentru a duce la bun sfârşit comenzile solicitate, ne ajutăm de următoarele echipamente


\

HP DesignJet T120

Plotterul HP DesignJet t120 este o imprimanta de ultima generatie, care beneficiaza de serviciul gratuit HP Designjet ePrint & Share. Este cel mai compact plotter din seria Designjet de la HP, mult mai mic decat printerele din clasa sa. Este foarte rapid si simplu de utilizat datorita displayului touch de dimensiuni generoase si a driverelor noi incluse in pachet.

HP DesignJet T610

Plotterul beneficiază de o platformă complet nouă cu un sistem modular de imprimare cu 6 cartuşe individuale (5 dye şi 1 pigment) iar tehnologia modernă de printare permite obţinerea de imagini clare cu linii şi detalii precise.

\

HP DesignJet 500 Plus

Plotter HP DesignJet 500plus pentru imagini de format mare - până la 24", A1 - la o înaltă calitate, conectivitate paralel şi USB.

Oce 9400

Tehnologia de printare: xerografie (electrofotografie); Tambur fotoconductor: Organic (OPC); Viteza de printare: 3 ml/minut (2 x A0/minut); Hârtie de printare: A2, A1 sau A0 de max. 150 m lungime.

\

Konica Minolta C252

Konica MiNOLTA Bizhub este un echipament compact şi robust care, datorită experienţei şi creativităţii de la Konica Minolta, satisface toate cerinţele privind imaginile alb-negru şi color.